NEWS 2021
2020

16 apr: Idag har vi firat Elliots födelsedag på allra bästa sätt! Parning mellan Elliot och Hedda har ägt rum och vi hoppas på valpar i juni! Spännande med både svarta och fawn valpar denna gång. Tack Carina och Stefan, för att ni vill låta Elliot bli pappa till Rave On:s nästa valpkull!
Salazar Slytherin "Sully" kommer förhoppningsvis att bli pappa till vår höst/vinterkull - när gränserna mellan länderna har öppnat upp igen.
Hedda har varit på "kollo" här hos oss några dagar, och självklart passar vi på att tillbringa tid i skogen. Bilder finns på Heddas, Pennys och Giannas sidor. Tack för förtroendet, Lotta och Börje!
06 apr: Idag gratulerar vi vår älskade Penny som fyller 9 år! Grattis till alla syskon! Nya bilder inlagda på Eddies, Heddas, Jazz, Farinas, Eros, Jojjos och Nizzes sidor - tusen tack!
04 apr: Pennys provsvar har kommit och allt var helt ok! Vilken lättnad! Hon hade ett par små hudförändringar på frambenet som vi tog bort och skickade på analys för säkerhets skull.
Vi har varit i skogen och tränat i underbart väder och bilder finns på Giannas sida. Heddas sida är också uppdaterad med kanonfina bilder från underbara Höllviken - tusen tack! Löpet är nära nu.. Spännande tider stundar!
29 mar: Nya bilder inlagda på Heddas, Pennys, Giannas, - och Nizzes sidor - Tack så mycket!
22 mar: Vilken fantastisk vårdag vi hade i Blekinge igår! Vi avnjöt dagen i skogen med spår, uppletande och korvgrillning, så mysigt. Gianna går verkligen från klarhet till klarhet - spåret gick jättebra och nosen var i backen hela tiden, kanske lite tack vare vårt lilla näringsspår häromdagen. Uppletandet blev ett fint kvitto på att vår träning på fokus utåt, springa fort, handtarget och hämta/avlämna föremål har gett ett mycket gott resultat. Såja, då klappar vi oss lite på axeln! Penny var också jätteduktig och framför allt väldigt stolt när det var hennes tur att visa "lillasyster" att hon minsann också kunde! Bilder från dagen finns på Giannas och Pennys sidor - tack Kjell, för ditt tålamod med kameran!
Nya bilder även på Heddas, Jazz, Haldes och Eros sidor - tusen tack!
15 mar: Nya bilder inlagda på Ginnies, Bugsys, Giannas, Pennys, Elliots, Jazz, Iddes, Jades, Biancas, Dilis, Eddies, Fias och Injas sidor! Tack snälla för alla fina foton! Saknar just Du uppdatering på Din hunds sida? Skicka bilder antingen på SMS, mail, messenger eller i fb-gruppen, så lägger jag in här! Det är så fantastiskt roligt att få följa er alla - det betyder extra mycket i dessa tider när vi inte kan ses.
10 mar: I morgon fyller vår B-kull 13 år! Bianca, Bugsy och Bogge firar med sina familjer, medan Bella, Brianna, Wizzla, YoYo och Isac får ha sitt kalas på andra sidan regnbågsbron - så saknade..
07 mar: Nya bilder inlagda på Iddes, Elliots, Eros, Jazz, Fias, Eddies, Gandalfs och Heddas sidor - tusen tack!
02 mar: Husse hade påpassligt kameran framme idag när Penny och Gianna busade lite i vårsolen. Än är det bra tryck i tanten! Bilder från dagen på Giannas sida.
01 mar: Nya bilder inlagda på Eddies, Fias, Haldes och Giannas sidor - tusen tack! Gianna är 6 månader gammal idag - det firades med pälsvård och fotografering... och lite extra godis såklart! Hedda har haft bästa kompishunden Marley på besök - och han tyckte att hon luktade sååååå gott! Troligtvis löp på gång inom de närmaste veckorna! Spännande tider väntar... Sommarvalpar vore härligt!
19 feb: Bilder inlagda på Heddas, Ideles och Giannas sidor - tackar!
17 feb: Nya bilder på Giannas, Fias, Haldes, Eros, Jazz, Gemmas, Jades och Eddies sidor - tack så mycket!
11 feb: Fler bilder inlagda - denna gång på Heddas, Bugsys, Haldes, Eddies, Fias, Giannas och Pennys sidor. Tusen tack!
09 feb: Nya bilder inlagda på Joys, Nizzes, Yatzys, Jazz och Giannas sidor - tack så mycket!
02 feb: Ikväll fick jag ett sorgligt meddelande - Ingrids oändligt älskade Ebba har vandrat över regnbågsbron, 12 år gammal. Tack Ingrid, för att du alltid tagit så väl hand om Ebba, vi tänker på er och känner med er i er sorg. Varma kramar från oss..
31 jan: Vintern är här - nya bilder inlagda på Giannas, Eros, Jazz, Iddes, Elliots, Yatzys, Eddies, Ilas och Haldes sidor. Tusen tack alla - jätteroligt att få följa era härliga hundar! Priserna för årets Rave On-vinnare har kommit fram till alla duktiga ekipage och vi gratulerar ännu en gång till era fina prestationer! Vi hoppas att 2021 kommer att erbjuda fler möjligheter att tävla och gå kurser. Att jobba med och utvecklas tillsam -r vi har valp, är jag väldigt inne i träning och utveckling - med små, små steg ser jag hur vi går framåt tillsammans. Så roligt! Vi spårar, letar leksaker i skogen, tränar på att hitta bästa stället för att få belöning på promenaden ( nära mig utan att kopplet är sträckt) och leker kurragömma i skogen. Vi tränar micropass med pyttesmå grundövningar och det svåraste är att sluta i tid. Vi har så roligt tillsammans och jag njuter av varje ögonblick. Som jag har längtat.. Gianna förgyller inte bara våra liv, utan även Pennys. Hon har varit så ensam sedan Cody lämnade oss och nu tar hon så väl hand om lilla Gianna. Med sin erfarenhet, trygghet och vänliga väsen. Jag blir tårögd när jag ser dem tillsammans.. Underbara Penny..
23 jan: Sorgliga nyheter.. Fina, snälla Corinne, 12 år gammal, har vandrat över regnbågsbron och våra varmaste kramar och tankar går till Karin med familj.. Tack för att ni alltid tagit så väl hand om er älskade vän.
Nya bilder inlagda på Jazz, Eddies, Haldes, Eros, Heddas, Fias, Pennys och Giannas sidor. Tusen tack!
17 jan: Så roligt att få bilder på några av gårdagens födelsedagsbarn - Chanel, Celine och Bellman - tusen tack! Giannas sida är också uppdaterad med mysiga vinterbilder.
16 jan: Vi gratulerar vår C-kull, som fyller hela 12 år idag! Cody, Cookie, Cessie, Cleo, Carat, Coffie firar på andra sidan regnbågsbron - så saknade.. Corinne, Celine, Chanel, Bellman och Ebba (vad jag känner till) - se till att bli ordentligt bortskämda med extra allt idag! Grattis på Er dag!
13 jan: Tack Siri Guldseth för den fantastisk fina valpannonsbilden! Hedda förväntas börja löpa under mars/april, så om allt går som vi hoppas så blir det sommarvalpar här hos oss!
Nya bilder inlagda på Yatzys, Haldes, Iddes, Nizzes, Eros, Jazz och Giannas sidor - tack så mycket!
07 jan: Nya bilder på Fias och Giannas sidor! Tack så mycket!

04 jan: Välkommen 2021! Vi lämnar ett märkligt 2020 bakom oss och ser fram emot att kunna ses igen under kommande år - tänk att få planera kennelläger och träffar! Vi ställer vårt hopp till vaccinet och tills dess är det håll ut och håll avstånd som gäller. Vi har blivit väldigt bra på detta under året som gått.
Vi planerar valpar efter härliga Hedda i vår/sommar och info finns på valpsidan. Sidan kommer att uppdateras efter hand.

Stort tack till alla våra valpköpare och vänner för att ni tar så väl hand om era hundar, ger dem innehållsrika liv och dessutom delar med er av fina bilder! Ni är fantastiska och det är ett privilegium att få följa er i allt ni tar er för. Lycka till vidare med både tävling, träning och allt annat kul ni gör tillsammans och Gott Nytt År kära ni!

Får vi lov att presentera årets Rave On-vinnare:
Vallning:
1:a Rave On Gilda Fauve EB "Gilda" och Tuija
Specialsök/Nose Work:
1:a Rave On Jagger The Shagger Fauve NG "Eros" och Susanne
2:a Rave On Impressive Izzac Fauve HP "Nizze" och Lena
Bruks:
1:a Rave On Jazzing Jack Fauve NG "Jazz" och Linda
2:a Rave On Irresistable Idele Fauve HP "Idde" och Carina
Lydnad:
1:a Rave On Intelligent Inja Fauve HP "Inja" och Birgitta
2:a Rave On Jazzing Jack Fauve NG "Jazz" och Linda
3:a Rave On Irresistable Idele Fauve HP "Idde" och Carina
Rallylydnad:
1:a Rave On Intelligent Inja Fauve HP "Inja" och Birgitta
Stort Grattis allesammans - lycka till vidare!

Nya bilder inlagda på Heddas, Frejas, Joys, Jazz, Nizzes, Giannas, Haldes och Eros sidor - tusen tack!