NEWS 2021
2020

31 dec: Nyårsafton 2021.. Vi ser tillbaka på ännu ett märkligt år med corona-restriktioner av och till. Vi önskar Er alla ett riktigt Gott Nytt År 2022!
25 dec: Julaftonen bjöd på fantastiskt vinterväder, så kameran fick följa med på långrundan. Nya bilder på Giannas sida.
24 dec: Vi önskar Er alla en riktigt God Jul!

10 dec: En gnistrande stjärna, den allra vackraste av dem alla, har tänts på himlen.. Vila i Frid älskade Penny.. Så otroligt saknad, du fattas oss..
Det finns inga ord som räcker till, det är bara tomt. Kanske jag orkar skriva mera längre fram, men nu är det bara ett stort hål i våra hjärtan.
Tack för en underbar hund, Jeanett och Liv.

08 dec: Nya bilder på Joys, Yatzys och Heddas sidor - tusen tack! Vintern är här och vi har faktiskt fått snö här i söder också - mysigt, men väldigt halt..
02 dec: Glest mellan uppdateringarna nu.. Sorry, men vi tränar ganska intensivt för tillfället och tiden räcker inte till för så mycket sittande vid datorn. Men jag blir väldigt glad över bilder och rapporter, så nu är det dags. Fias, Eros, Jazz, Pennys och Giannas sidor har fått nya bilder - tack så mycket!
Gianna blev 15 månader gammal igår och det är så roligt att följa hennes utveckling. Hon har enormt mycket energi och arbetsglädje, så det är en ren fröjd att jobba med henne. Hon är snabb, både i tanke och handling, så det gäller att förbereda träningen noga. Vi är inne på andra träningsdagboken nu och bit för bit lär vi in fragment av moment på ett roligt och överskådligt sätt. Så nöjd med Bästa Starten-tänket, det passar oss utmärkt.
Penny uppskattar sin spårträning, specialsökträning och långa härliga promenader. Hon mår fint just nu och trivs gott med "pensionärslivet".
20 nov: Förra helgen var Linda och Jazz och tävlade BSL-1 (Brukshundprov Spår Lydnad) i Kalmar. De gjorde det med den äran och Jazz kan nu lägga till en titel: BSL-1. Som grädde på moset blev det en finfin 2:a placering - Stort Grattis Linda!
09 nov: Halde har provat på viltspår - bra jobbat och tack för bilderna Jakob! Gianna och jag jobbar vidare med vår grundträning. Idag blev det några "moment" med träningsgruppen, inklusive hundar vid sidan om - nyttig störning. Känner mig så nöjd med henne. Lite uppletande blev det också - tack för superbra tips Thomas - jäklar vad bra det gick! Penny njuter pensionärsliv med härliga långrundor tillsammans med husse mellan spår- och specialsökträningarna.
01 nov: Gianna är 14 månader idag - tiden rusar iväg! Lite pälsvård dagen till ära - valppälsen börjar så sakteliga övergå till en blank, fin vuxenpäls. Penny fick såklart också bli fin, det känns gott i mattehjärtat. Nya bilder även på Iddes, Elliots, Eddies, Jazz, Fias och Eros sidor - tusen tack!
26 okt: Vi har varit på HD-röntgen med Gianna och idag kom resultatet - HD grad A/A! Underbart! Nya bilder även på Fias sida - tack så mycket!
23 okt: Ny bild på Hedda - klart man ska chilla i soffan när man fyller år! Tack för den fina bilden Lotta!
18 okt: I morgon fyller vår H-kull hela 5 år! Grattis Hedda och Halde - hoppas ni blir ordentligt firade med lite extra godis och bus! Många nospussar från mamma Penny med familj i Ronneby.
Ny bild inlagd på Giannas sida.
16 okt: Vi gratulerar Carina och Idele till finfina 156 p i Startklass lydnad i Rödeby idag! Såå nära uppflytt - nästa gång tar ni det! Hörde att det såg väldigt fint ut! Success-sidan uppdaterad.
Nya bilder inlagda på Gildas, Gemmas, Joys, Nizzes, Ilas, Eddies, Eros, Yatzys, Injas, Pennys och Giannas sidor - tusen tack!
11 okt: Idag firar vi Rave On G-kullen, som fyller åtta år! Grattis Gilda, Gatsby, Ginnie, Gemma, Yatzy, Ginger, Baxter, Gloria och Gandalf!
09 okt: MH för Gianna i Ronneby och Jade i Värnamo idag - båda har nu känd mental status med 1:or på skotten! Grattis till Jessica och till oss! Tack till alla inblandade för ett välordnat arrangemang idag - duktiga och proffsiga funktionärer och beskrivare!
I morgon firar vi vår J-kull som fyller tre år - Grattis Eros, Jazz, Jade, Gandalf, Jojjo, Jeanie, Joy och Eddie! Milo firar på andra sidan regnbågsbron - älskad och saknad..
08 okt: I morgon fyller Rave On I-kullen 4 år! Grattis Kenzi, Nizze, Inja, Indy, Ubbe, Ila och Idele! Hoppas ni blir ordentligt firade med extra skoj och gott! Nospussar från oss och mamma Penny!
06 okt: Birgitta och Inja spenderade lördagen med att tävla appellklass spår i Sölvesborg och vi gratulerar till ett fint godkänt resultat! Bra jobbat, nästa gång sitter uppflyttningen!
28 sep: Linda och Jazz har gått MT i Ronneby och vi gratulerar till godkänd mentaldel för korning! Bra jobbat! Samtidigt tävlade Malin och brorsan Eddie med fina poäng som inte riktigt räckte till kvalresultat, men nästa gång sitter det!
Success-sidan är också uppdaterad.
Carina och Idde jobbar på med patrullhundsutbildningen, kul att få följa er utveckling! Nya bilder inlagda även på Bugsys, Heddas, Ginnies och Yatzys sidor - tusen tack!
Här tränas det på för fullt, både Penny och Gianna njuter av det ljuvliga höstvädret. Giannas sida, liksom Pennys, har blivit lite av en dagbok, jag tycker det är kul att kunna följa hennes utveckling i bilder och små kommentarer.
Jag vill också passa på att tacka för alla fina kommentarer jag har fått om hemsidan - så roligt att den är uppskattad! Tack alla fina!
18 sep: Birgitta och Inja har debuterat i avancerad klass rallylydnad i Sölvesborg idag. Och vilken fin debut det blev - finfina 89 kvalpoäng! Stort Grattis!
Nya bilder på Jades, Eddies, Eros, Fias, Jazz, Nizzes och Giannas sidor - tusen tack!
06 sep: Efter en pälsvårdsdag igår gav vi oss ut i spårskogen i höstsolen idag. Underbart! Både Penny och Gianna spårade jättefint och Gianna förvånade mig lite med att stanna och frysmarkera spårapporterna. Vi tränar ju markering i specialsök på det sättet och det blev ju lite "gratis". Nu sover de så gott, nöjda och trötta.
05 sep: Igår var det debut för Gianna i utställningsringen och vi valde en inofficiell utställning i Växjö - bra träning och inte så långt att åka tänkte vi. Och så bra det blev! Lilla tösen glänste i ringen och busade bara lite grann - och resultatet blev BIR med HP och i finalen slog hon till med att bli BIG-4! Snacka om fin debut - vi är så stolta över henne.
På vägen hem stannade vi till på Karlsnäs, där Maria Brandel höll brukslydnadskurs. Jag hade beställt en ny träningsdagbok - ja, vi har tränat slut på en redan. Då såg vi ett bekant ekipage på planen - Susanne med Jojjo i full gång med träning. Självklart åkte mobilen fram för en bild - finns på Jojjos sida. Trevligt att ses! Ytterligare en fin bild finns på Heddas sida, när hon och bästisen Vilja myser tillsammans - så gott att se hur de njuter av varandras närhet.
02 sep: Igår firade vi vår lilla Gianna, som fyllde 1 år! Snacka om att tiden rusar - ett år!! En fantastisk tjej på många sätt, vi jobbar på och hon går från klarhet till klarhet - så rolig att jobba med!
Nya bilder på Bugsys, Fias, Eddies och Pennys sidor - tack så mycket!
29 aug: Nya bilder inlagda på Heddas, Haldes, Iddes, Ginnies och Giannas sidor. Tusen tack!

21 aug: Ibland rusar tiden bara iväg och jag hinner inte med att uppdatera.. Det betyder inte att det är stiltje i leden.. Gianna är ung och behöver massor av träningstid - hon är så himla rolig att träna med! Full av energi och ställer upp på allt. Ibland önskar jag att dygnet hade flera timmar..

Duktiga Rave On-ekipage har varit ute på tävlingsbanorna:

Vi gratulerar Carina och Idde till 151p och godkänt resultat i lydnad startklass i Oskarshamn förra helgen - bra jobbat tjejer!
Idag har Malin och Eddie debuterat i rallylydnad nybörjarklass i Osby och vi gratulerar till finfina 81p och kvalresultat! Vilken fin debut!
I Ronneby briljerade Birgitta och Inja i rallylydnad fortsättningsklass med fantastiska 96p - kvalpoäng och klassvinst på förmiddagen. De nöjde sig inte med det - på eftermiddagen visade de åter framfötterna och klämde till med 90p - kvalpoäng, en 4:e placering och ny fin titel - RLDF! Stort grattis - vi gör vågen här för er!

Tusen tack även för alla fina bilder på era härliga pälsklingar - uppdateringar på Yatzys, Eros, Nizzes, Jazz och Haldes, Pennys och Giannas sidor!

02 aug: En händelserik helg! Exteriör- och unghundsbeskrivning på Ronneby BK med fina resultat: Idde, Jeddan och Eddie har numera godkänd exteriörbeskrivning för korning och som grädde på moset får Idde en ny titel - KORAD! Stort grattis till er alla!
Gianna blev unghundsbeskriven och jag är så nöjd och glad. Stort tack till vår beskrivare för dagen, Eva Liljekvist- Borg, som ställde upp med kort varsel.
Samtidigt, på Karlskrona BK, tävlade Inja och matte Birgitta startklass lydnad med 2 godkända resultat. Grattis!
Dessutom superfina bilder på flitiga Nizze och Jazz, som varit på träningsläger - tusen tack!
Halde är på fjällsemester och vi tackar för härliga bilder!
17 jul: Sommaren är här och det med besked - runt 30 grader senaste veckan och det ser ut att fortsätta så. Inte många knop på hundträningsfronten just nu och eftersom Gianna löper sedan två veckor tillbaka, kan vi inte simma heller.. Vattenspridaren får jobba istället och hundarna är blöta, svala och rätt nöjda ändå. Gianna har varit på sin första utställningsträning och det var lite av en utmaning. Eftersom vi inte har kunnat socialträna som vi brukar, var detta helt nytt för henne. Men hon gick från klarhet till klarhet och jag är väldigt nöjd över träningspasset.
Om man säger såhär: Ni som tycker att "utställningsfolket" bara sitter på en stol och fikar.. GLÖM DET! Jag svettades nog 2 liter på en timme, men jäklar vad bra det blev! "Klapp på axeln"
Nya bilder inlagda på Fias, Haldes, Jazz, Eddies och Giannas sidor - tusen tack för att ni delar med er av era fina semesterbilder!
Rave On Ginnie har blivit mamma till sin tredje kull i Dormagen, Tyskland och vi önskar Petra varmt lycka till med de små! Självklart är jag väldigt stolt över att Rave On-linjerna förs vidare ute i Europa.

10 jul: Vi fick finbesök idag - Fia med familj tittade förbi när de var i stan, kul! Självklart fick kameran jobba lite - nya bilder på Fias sida.
08 jul: Nya bilder inlagda på Haldes, Eros, Eddies och Celines sidor - tusen tack! Celine, 12,5 år gammal deltog i helgen på finska Briardspecialen som utställningens äldsta hund och fick hedersomnämnande för sin fina muskulatur. Grattis Noora!
07 jul: Sorgliga nyheter.. Bianca har vandrat över regnbågsbron, drygt 13 år gammal. Vila i frid fina, snälla Bianca.. Våra tankar och varmaste kramar går till matte Birgitta. Tack fina Birgitta, för att du alltid tagit så väl hand om Bianca. Hon har haft ett fantastiskt rikt liv i er flock..
04 jul: Duktiga Linda och Jazz har tävlat lydnad startklass med finfina 150,5p och godkänt resultat! Grattis! Carina och Idde jobbar på med sin patrullhundsträning och det går också jättebra. Keep up the good work girls! Eros är av den hjälpsamma sorten och ser till att matte och husse får nya madrasserna på plats. Gianna har börjat löpa för första gången och är lite förvånad och allmänt splittrad. Hon är duktig på att hålla sig ren och vi har inte sett en enda fläck här hemma. Hon vill gärna ligga nära Penny, tryggt och fint.
02 jul: Gianna är nu 10 månader gammal och vår träning går sakta framåt. Mycket grundträning, inga hela moment, utan små pusselbitar som så småningom ska sammanfogas. Hon är en fantastisk träningskompis - alltid på, vad jag än presenterar. Denna veckan kör vi fokus på följsamhet och fjärrdirigering och som alltid massor av inkallningar. Nya bilder finns på Giannas sida.
27 jun: Nya bilder inlagda på Elliots, Iddes, Ellens, Eddies, Bugsys, Haldes och Giannas sidor - tusen tack!
23 jun: Vi önskar Er alla en riktigt härlig midsommar! Nya bilder på Jazz, Eddies, Fias, Pennys, Heddas och Giannas sidor. Tusen tack!
17 jun: Nya bilder på Haldes, Fias, Yatzys, Jazz och Giannas sidor - tack så mycket!
13 jun: Duktiga Nizze och matte Lena har tävlat Nose Work i helgen med finfina resultat - Diplom i TSM1, Diplom och SSE samt 2a placering TEM1 Fordon. Superbra jobbat, stort grattis!
09 jun: Duktiga Inja har numera godkänt doftprov Eukalyptus! Bra jobbat och grattis Birgitta! Duktiga Nizze och Lena har tävlat inoff. Nose Work klass 2 med strålande resultat! Grattis och lycka till med off. tävlingar i helgen!
Gianna har börjat "simskola"! Först var hon aningen skeptisk - men har man världens bästa simskolefröken (läs Penny) så blir det plättlätt! Så roligt! Nya bilder på Giannas sida!
31 maj: I morgon fyller Rave On D-kullen 11 år! Grattis till er! Wilma och Dili är still going strong - hoppas ni blir ordentligt firade! DaTai, Frasse och Diesel firar säkert stort på andra sidan regnbågsbron - så älskade och saknade..
Vår lilla Gianna blir hela 9 månader i morgon - så fort tiden springer iväg..
27 maj: I morgon gratulerar vi Rave On F-kullen på 8-årsdagen! Hoppas ni blir ordentligt firade - Ellie och Freja firar på andra sidan regnbågsbron, innerligt saknade..
Nya bilder inlagda på Fias, Ilas, Nizzes och Eddies sidor - tack så mycket! Nizze och matte Lena har varit på träningslägerhelg - bra jobbat!
23 maj: Sorgliga nyheter.. Bellman har vandrat över regnbågsbron, 12 år gammal.. Vi tänker på och känner med Bodil och Peter, som har mist sin älskade vän. Vila i frid Bellman, älskad och saknad..

En olycka kommer sällan ensam.. Tyvärr visade utraljudet inga valpar i Heddas mage. Vi är otroligt ledsna just nu, men naturen rår vi inte på. Vi bryter ihop och kommer igen med nya planer framöver.

Vi glädjer oss åt nya bilder inlagda på Eddies, Elliots, Heddas, Ubbes, Giannas, Fias, Bugsys, Yatzys och Pennys sidor - tusen tack!
18 maj: Sorgliga nyheter.. Idag har Freja vandrat över regnbågsbron och våra varmaste tankar går till Maj-Inger, som har mist sin fina vän. Hon insjuknade hastigt och oväntat och det fanns inget att göra. Vila i frid lilla Freja, älskad och saknad..

16 maj: Duktiga ekipage har varit ute och jobbat! Lena och Nizze har träningstävlat i både Nose Work klass 2 och Rallylydnad nybörjarklass och Linda och Jazz har varit på IGP-läger för bite-4-fun i helgen. Så roligt att få se hur ni jobbar med era hundar - tack för att ni delar med er - ni inspirerar!
Vi längtar alla efter att få komma ut och ses i olika hundsammanhang snart.. Det närmar sig!

Närmar sig gör också A-kullens födelsedag! Den 17 maj för 15 år sedan föddes den allra första valpkullen här på kennel Rave On, vår A-kull. Det var lite nervöst, men allt gick bra och 11 små underbara lurvar, Ayla, Amigo, Samba, Andy, Trulls, Zappa, Avanti, Carlos, Athena, Brazze och Atlaz, föddes. Ruffa var en fantastisk mamma som pysslade om sina småttingar exemplariskt. Pappa till kullen var Yippie Yap och det blev både svarta och fawnfärgade valpar. Åren går och ni finns inte längre med oss, men ni firar säkert kungligt tillsammans på andra sidan regnbågsbron. Grattis från oss här, ni är älskade och saknade!

09 maj: Nya bilder på Frejas, Heddas, Haldes och Giannas sidor - tusen tack!
05 maj: Nya bilder på Wilmas, Jazz, Eddies, Yatzys och Giannas sidor - tack så mycket!
01 maj: Idag blir Gianna 8 månader gammal - tiden rusar verkligen! Så tacksam över att vi fick möjlighet att få ta hand om denna härliga tjej. Det har gått två veckor sedan Heddas och Elliots kärleksmöte och vi håller allt tummar vi har för att hon är dräktig. Nya bilder även på Pennys, Nizzes, Fias och Haldes sidor - tusen tack!
27 apr: Igår var det dags för Heddas första herpesvaccination. Tack Lotta och Börje, för att ni fixar med allt!
25 apr: Full rulle! Så kan vi sammanfatta den gångna veckan.. Förra helgen tillbringades i Oskarshamn med flera kärleksmöten mellan Hedda och Elliot och vi hoppas nu att storken har vägarna förbi i juni..
Lilla Gianna tränas dagligen - små korta pass med rolig grundträning - och matten har skärpt till sig och för numera ganska detaljerad träningsdagbok. Med tydlig plan för varje träningspass. Men varför??? har jag aldrig gjort detta förut? Så himla bra! Vi varvar med skogsarbete och hon är riktigt duktig! Dock ligger vi på en "första-könsmognaden-jag-förstår-inte-vad-du-menar-nivå" så vi anpassar såklart träningen - men ändå! Hon håller ihop och ger allt, vad som än presenteras för henne!
Penny njuter pensionärsliv med skogsträning, specialsök och långa promenader. Hon är fortfarande hur pigg och fräsch som helst, vår älskade tös, så när träningsgrejerna kommer fram är hon PÅ!
Nya bilder även på Ginnies, Eddies, Eros, Jazz, och Haldes sidor - tack så mycket!
16 apr: Idag har vi firat Elliots födelsedag på allra bästa sätt! Parning mellan Elliot och Hedda har ägt rum och vi hoppas på valpar i juni! Spännande med både svarta och fawn valpar denna gång. Tack Carina och Stefan, för att ni vill låta Elliot bli pappa till Rave On:s nästa valpkull!
Salazar Slytherin "Sully" kommer förhoppningsvis att bli pappa till vår höst/vinterkull - när gränserna mellan länderna har öppnat upp igen.
Hedda har varit på "kollo" här hos oss några dagar, och självklart passar vi på att tillbringa tid i skogen. Bilder finns på Heddas, Pennys och Giannas sidor. Tack för förtroendet, Lotta och Börje!
06 apr: Idag gratulerar vi vår älskade Penny som fyller 9 år! Grattis till alla syskon! Nya bilder inlagda på Eddies, Heddas, Jazz, Farinas, Eros, Jojjos och Nizzes sidor - tusen tack!
04 apr: Pennys provsvar har kommit och allt var helt ok! Vilken lättnad! Hon hade ett par små hudförändringar på frambenet som vi tog bort och skickade på analys för säkerhets skull.
Vi har varit i skogen och tränat i underbart väder och bilder finns på Giannas sida. Heddas sida är också uppdaterad med kanonfina bilder från underbara Höllviken - tusen tack! Löpet är nära nu.. Spännande tider stundar!
29 mar: Nya bilder inlagda på Heddas, Pennys, Giannas, - och Nizzes sidor - Tack så mycket!
22 mar: Vilken fantastisk vårdag vi hade i Blekinge igår! Vi avnjöt dagen i skogen med spår, uppletande och korvgrillning, så mysigt. Gianna går verkligen från klarhet till klarhet - spåret gick jättebra och nosen var i backen hela tiden, kanske lite tack vare vårt lilla näringsspår häromdagen. Uppletandet blev ett fint kvitto på att vår träning på fokus utåt, springa fort, handtarget och hämta/avlämna föremål har gett ett mycket gott resultat. Såja, då klappar vi oss lite på axeln! Penny var också jätteduktig och framför allt väldigt stolt när det var hennes tur att visa "lillasyster" att hon minsann också kunde! Bilder från dagen finns på Giannas och Pennys sidor - tack Kjell, för ditt tålamod med kameran!
Nya bilder även på Heddas, Jazz, Haldes och Eros sidor - tusen tack!
15 mar: Nya bilder inlagda på Ginnies, Bugsys, Giannas, Pennys, Elliots, Jazz, Iddes, Jades, Biancas, Dilis, Eddies, Fias och Injas sidor! Tack snälla för alla fina foton! Saknar just Du uppdatering på Din hunds sida? Skicka bilder antingen på SMS, mail, messenger eller i fb-gruppen, så lägger jag in här! Det är så fantastiskt roligt att få följa er alla - det betyder extra mycket i dessa tider när vi inte kan ses.
10 mar: I morgon fyller vår B-kull 13 år! Bianca, Bugsy och Bogge firar med sina familjer, medan Bella, Brianna, Wizzla, YoYo och Isac får ha sitt kalas på andra sidan regnbågsbron - så saknade..
07 mar: Nya bilder inlagda på Iddes, Elliots, Eros, Jazz, Fias, Eddies, Gandalfs och Heddas sidor - tusen tack!
02 mar: Husse hade påpassligt kameran framme idag när Penny och Gianna busade lite i vårsolen. Än är det bra tryck i tanten! Bilder från dagen på Giannas sida.
01 mar: Nya bilder inlagda på Eddies, Fias, Haldes och Giannas sidor - tusen tack! Gianna är 6 månader gammal idag - det firades med pälsvård och fotografering... och lite extra godis såklart! Hedda har haft bästa kompishunden Marley på besök - och han tyckte att hon luktade sååååå gott! Troligtvis löp på gång inom de närmaste veckorna! Spännande tider väntar... Sommarvalpar vore härligt!
19 feb: Bilder inlagda på Heddas, Ideles och Giannas sidor - tackar!
17 feb: Nya bilder på Giannas, Fias, Haldes, Eros, Jazz, Gemmas, Jades och Eddies sidor - tack så mycket!
11 feb: Fler bilder inlagda - denna gång på Heddas, Bugsys, Haldes, Eddies, Fias, Giannas och Pennys sidor. Tusen tack!
09 feb: Nya bilder inlagda på Joys, Nizzes, Yatzys, Jazz och Giannas sidor - tack så mycket!
02 feb: Ikväll fick jag ett sorgligt meddelande - Ingrids oändligt älskade Ebba har vandrat över regnbågsbron, 12 år gammal. Tack Ingrid, för att du alltid tagit så väl hand om Ebba, vi tänker på er och känner med er i er sorg. Varma kramar från oss..
31 jan: Vintern är här - nya bilder inlagda på Giannas, Eros, Jazz, Iddes, Elliots, Yatzys, Eddies, Ilas och Haldes sidor. Tusen tack alla - jätteroligt att få följa era härliga hundar! Priserna för årets Rave On-vinnare har kommit fram till alla duktiga ekipage och vi gratulerar ännu en gång till era fina prestationer! Vi hoppas att 2021 kommer att erbjuda fler möjligheter att tävla och gå kurser. Att jobba med och utvecklas tillsam -r vi har valp, är jag väldigt inne i träning och utveckling - med små, små steg ser jag hur vi går framåt tillsammans. Så roligt! Vi spårar, letar leksaker i skogen, tränar på att hitta bästa stället för att få belöning på promenaden ( nära mig utan att kopplet är sträckt) och leker kurragömma i skogen. Vi tränar micropass med pyttesmå grundövningar och det svåraste är att sluta i tid. Vi har så roligt tillsammans och jag njuter av varje ögonblick. Som jag har längtat.. Gianna förgyller inte bara våra liv, utan även Pennys. Hon har varit så ensam sedan Cody lämnade oss och nu tar hon så väl hand om lilla Gianna. Med sin erfarenhet, trygghet och vänliga väsen. Jag blir tårögd när jag ser dem tillsammans.. Underbara Penny..
23 jan: Sorgliga nyheter.. Fina, snälla Corinne, 12 år gammal, har vandrat över regnbågsbron och våra varmaste kramar och tankar går till Karin med familj.. Tack för att ni alltid tagit så väl hand om er älskade vän.
Nya bilder inlagda på Jazz, Eddies, Haldes, Eros, Heddas, Fias, Pennys och Giannas sidor. Tusen tack!
17 jan: Så roligt att få bilder på några av gårdagens födelsedagsbarn - Chanel, Celine och Bellman - tusen tack! Giannas sida är också uppdaterad med mysiga vinterbilder.
16 jan: Vi gratulerar vår C-kull, som fyller hela 12 år idag! Cody, Cookie, Cessie, Cleo, Carat, Coffie firar på andra sidan regnbågsbron - så saknade.. Corinne, Celine, Chanel, Bellman och Ebba (vad jag känner till) - se till att bli ordentligt bortskämda med extra allt idag! Grattis på Er dag!
13 jan: Tack Siri Guldseth för den fantastisk fina valpannonsbilden! Hedda förväntas börja löpa under mars/april, så om allt går som vi hoppas så blir det sommarvalpar här hos oss!
Nya bilder inlagda på Yatzys, Haldes, Iddes, Nizzes, Eros, Jazz och Giannas sidor - tack så mycket!
07 jan: Nya bilder på Fias och Giannas sidor! Tack så mycket!

04 jan: Välkommen 2021! Vi lämnar ett märkligt 2020 bakom oss och ser fram emot att kunna ses igen under kommande år - tänk att få planera kennelläger och träffar! Vi ställer vårt hopp till vaccinet och tills dess är det håll ut och håll avstånd som gäller. Vi har blivit väldigt bra på detta under året som gått.
Vi planerar valpar efter härliga Hedda i vår/sommar och info finns på valpsidan. Sidan kommer att uppdateras efter hand.

Stort tack till alla våra valpköpare och vänner för att ni tar så väl hand om era hundar, ger dem innehållsrika liv och dessutom delar med er av fina bilder! Ni är fantastiska och det är ett privilegium att få följa er i allt ni tar er för. Lycka till vidare med både tävling, träning och allt annat kul ni gör tillsammans och Gott Nytt År kära ni!

Får vi lov att presentera årets Rave On-vinnare:
Vallning:
1:a Rave On Gilda Fauve EB "Gilda" och Tuija
Specialsök/Nose Work:
1:a Rave On Jagger The Shagger Fauve NG "Eros" och Susanne
2:a Rave On Impressive Izzac Fauve HP "Nizze" och Lena
Bruks:
1:a Rave On Jazzing Jack Fauve NG "Jazz" och Linda
2:a Rave On Irresistable Idele Fauve HP "Idde" och Carina
Lydnad:
1:a Rave On Intelligent Inja Fauve HP "Inja" och Birgitta
2:a Rave On Jazzing Jack Fauve NG "Jazz" och Linda
3:a Rave On Irresistable Idele Fauve HP "Idde" och Carina
Rallylydnad:
1:a Rave On Intelligent Inja Fauve HP "Inja" och Birgitta
Stort Grattis allesammans - lycka till vidare!

Nya bilder inlagda på Heddas, Frejas, Joys, Jazz, Nizzes, Giannas, Haldes och Eros sidor - tusen tack!