NEWS 2019
2018

17 jan: Tusen tack för alla fina bilder - uppdateringar på DaTais, Eddies, Eros, Haldes, Ilas, Jazz', Jojjos, Jades, Joys, Jaylees och Yatzys sidor!
16 jan: För tio år sedan föddes Cody och hans syskon i C-kullen här på kennel Rave On - Stort Grattis på födelsedagen allihop! Hoppas ni blir ordentligt firade idag! Att få ha en bästa vän i så många år är en ynnest som inte är alla förunnat och vi är lyckliga för varje dag Cody är med oss. Han är lite instabil i fronten, men bakänden verkar ha stabiliserat sig en hel del. Han hänger med på promenader, vi gör lite miniuppletande, han busar med Penny i trädgården (om än lite försiktigare nu) och ligger såklart i mitten av sängen varje morgon för att säga god morgon med en stor, härlig tass mitt i ansiktet om man inte hinner undan. Han älskar att bli ompysslad och somnar på trimbordet när det är dags för pälsvård. Underbara hund!
13 jan: Lite lydnadsträning i Bräkne-Hoby idag piggade upp - Penny var med på noterna! Perfekt med inomhusträning när det är trist väder. Kenzi är nu också röntgad och tyvärr hade hon HD C (vet inte om det är dubbelsidigt ännu) och ED 0/0. Med lagom motion och rätt träning så kommer hon inte att få problem framöver. När vi tittar på bilden så kunde det lika gärna blivit B.. Men det är inte vi som bedömer..
06 jan: Oj, vad skoj med så många fina bilder i Rave On-gruppen! Uppdateringar på sidorna Frasse, Eros, Jazz, Kenzi, Ila, Milo, Inja, DaTai, Gandalf, Jade och Gemma - tack så mycket!
Här kör vi drag med cykel, Penny och jag - i väntan på att hon ska börja löpa. Då bär det av mot Holland för en date med den härlige Vinur! Är du intresserad av en härlig träningskompis så hör av dig, så berättar jag mer. På valpsidan finns massor av information om vår planerade valpkull med leverans försommar 2019!
05 jan: Nytt röntgenresultat - Idde har HD B och ED 0 - Grattis Carina och Stefan!
Sakta men säkert så uppdaterar jag bildsidorna: DaTai, Halde, Ila, Cessie, Cleo, Cookie och Gemma har fått nya foton inlagda - tusen tack!
03 jan: Jag skulle ju inte.. Men jag kan inte låta bli - nu har även alla valpar i J-kullen varsin bildsida! Välkomna att kika in och komplettera gärna med flera bilder, men lägg dem i Rave On-gruppen på fb, så hämtar jag dem där. Det bli enklare så. Det kan ta lite tid, men som sagt - jag kan inte låta bli.. Det är så roligt att följa er alla!
02 jan: Vi har ju en liten "tävling" bland aktivt tävlande Rave On-are och resultaten lyder som följer:
Bästa utställningsvalp: Rave On Intelligent Inja Fauve HP
Bästa utställningshund vuxen: Rave On Intelligent Inja Fauve HP
Bästa utställningsveteran: Rave On Cleo Fauve AR
Bästa Brukshund högre/elit: Rave On Gandalf Fauve EB
Bästa Lydnadshund startklass/klass 1: Rave On Elliot Noir CW
Bästa Rallylydnadshund avancerad/mästarklass: Rave On Cleo Fauve AR
Stort grattis till er alla - bra jobbat!
01 jan: Nytt år - nya möjligheter.. Vi vill tacka alla våra valpköpare, fodervärdar och vänner för ett fantastiskt 2018 och ser fram emot ett lika fint samarbete under 2019. Gott Nytt År kära vänner!