NEWS 2018
2017

08 jan: Nya bilder på Injas, Iddes, Nizzes, Indys, Ilas, Cookies och Gemmas sidor! Det är så roligt att få dela vardagen med er alla - tack för fina bilder!
04 jan: Nya bilder inlagda på Ubbes, Indys, Haldes, DaTais, Fias, Cessies, Chanels, Ilas, Baxters, Iddes, Nizzes, Elliots, Cleos och Frasses sidor. Tack så mycket för alla fina foton!
02 jan: Idag har Gemma börjat löpa, så nu planerar vi för en date mellan Gemma och Konni i mitten på januari. Går allt som det ska, kommer vår J-kull till världen i mitten/slutet på mars. Allt är noga förberett, Gemma är i toppkondition och Konni väntar med stor förväntan på sin date. Så allt vi kan göra nu är att invänta rätt parningsdagar och hålla tummarna.
01 jan: Gott Nytt År!

Vi vill tacka alla våra valpköpare och vänner för ännu ett fantastiskt år tillsammans - ni ska veta att vi uppskattar att vi har förmånen att få följa er och era hundar genom bilder, rapporter och att vi träffas då och då. Nu ser vi fram emot ett nytt år med nya möjligheter och vi önskar Er alla riktigt Gott Nytt År 2018!
Vi har även fått glädjen att välkomna fler Rave On-are till vår lilla "familj" och det känns väldigt roligt. Det blir spännande att följa de nya småttingarna i I-kullen också nu. Tusen tack för alla valprapporter och bilder - jätteroligt att det fungerar bra och att ni är så nöjda med era trygga och svansviftande små lurvar. Valpdagboken har ersatts med egna sidor för varje hund, vilka jag försöker uppdatera efter bästa förmåga.

Det gångna årets tävlingsframgångar hittar ni på Success-sidan - tack kära ni och grattis till alla era fina prestationer! Och framför allt - TACK TILL ER ALLA för att ni tar så väl hand om era pälsklingar!
Med anledning av detta har vi en Rave On-nyhet för 2018 - Rave On-mästare kommer att koras i alla tävlingsgrenar. Vi tycker att det är så roligt och är så stolta över att ni visar era hundar i olika sammanhang och vill gärna uppmärksamma detta lite extra - läs mer på Anslagstavlan!

Lite valpnytt såhär på nyåret: Gemma visar NU tecken på att komma igång med sitt löp inom kort och vi planerar för en Tysklandstur för en date med Konni. Vi ser mycket fram emot denna kullen efter två riktigt härliga hundar som vi känner matchar varandra väldigt bra. På Valpar/Puppies-sidan finns information om vår planerade kull - och såklart massor av bilder. Är Du intresserad av en Gemma/Konnivalp i vår? Tveka inte att höra av Dig så berättar jag mera!